Најнови статии

 • Совршената замена од Грир Хенрикс
  Совршената замена од Грир Хенрикс Совршената замена (или оригинал The wife between us) ми го привлече вниманието затоа што веднаш штом излезе од печат почна да се искачува на сите топ листи и не можев да не ја прочитам. Се сеќавам дека беше недела, па…
  Коментирај Повеќе
 • Еленор Олифант е океј - Гејл Ханимен
  Еленор Олифант е океј - Гејл Ханимен Оваа книга годинава беше на едно од првите три места на сите можни позначајни избори, награди, листи на најпродавани книги. Слушнав дека правата за филм веднаш ги лапнала брилијантната Рис Витерспун која очигледно си има зададено цел во изминатите неколку…
  Коментирај Повеќе
 • Го имам твојот број - Софи Кинсела
  Го имам твојот број - Софи Кинсела Тие што ме знаат уште од основањето на sakamknigi.mk знаат дека Кинсела отсекогаш беше (и остана) една од моите најомилени авторки. Ретките се таквите како неа што знаат да ме изнасмеат до солзи и да направат да се почувствувам убаво,…
  Коментирај Повеќе
Оцена
(7 оцени)

ЗЛО на нејзиниот колк, ДЕВОЈЧЕ преку нејзиното срце.

Зборовите се како патоказ кон проблематичното минато на новинарката Камил Прикер.

Освежена по краткиот престој во психијатриска болница, првата задача која ја добива Камил од второ пласираниот весник каде што работи, против нејзина волја ја испраќа назад во својот роден град.

Испратена е да добие ексклузивна приказна за убиствата на две девојчиња.

ГАДНА на нејзиното колено, КУКЛИЧКА на нејзината нога.

Оцена
(15 оцени)

Пред 15 години... Парадокс, Алабама.

2 после полноќ. Напуштен автомобил на долг, осамен и изолиран дел од патот, во глува доба од ноќта...

Марија Мекензи е киднапирана. Се губи секоја трага од неа по таа случка...

После 15 години... 

Уште едно исчезнување. Лили Адамс е киднапирана. Ист град. Исто напуштен автомобил. Ист датум. Потполно исто киднапирање.

Оцена
(7 оцени)

Исконски страв

„Таа е опсесија која ја имаат двајца мажи: еден ја сака нејзината љубов, другиот го сака нејзиниот живот.“

Заедничката страст за правда за првпат ги вкрсти нивните животни патишта – Правобранител на областа Батон Руж Лорен Чендлер и US Маршал Антони Рос – кога двајцата играат голема улога во доведувањето пред лицето на правдата еден од најопасните, најнемилосрдни убијци – злогласниот убиец наречен Касап.

Искри на страст летаат помеѓу Лорен и Антони, кои совршено покажуваат дека не се само обичен тим од соништата. Но должноста оди на прво место, страста мора да го отстапи своето место на должноста и на она што тие го имаат мора да се стави крај.

Оцена
(14 оцени)

Нивната љубов победи... 

После уште една претрпена животна опасност, се појавувaат нови демони кои ја мачат душата, а други стари демони не можат да мирувaат, го ископувaат својот пат од минатото, наоѓајќи пат во сегашноста и застанувајќи на животниот пат на Скај и Трејс...

Скај Саливан се обидува да ги состави расфрлените парчиња од нејзиниот живот на едно место. После преживувањето на опасен напад и киднапирање од страна на брутален и немилосрден убиец, се обидува да го остави минатото зад себе и нејзиниот поглед е насочен кон нејзината иднина – иднина со нејзиниот љубовник, маж на нејзиниот живот – милијардерот Трејс Вестон.

Авторски Права

Сите права врз содржините на веб страната се задржани од страна на издавачката куќа САКАМ КНИГИ. Ниту еден дел од содржините не смее да се презема без писмена согласност на Сакам Книги.

Контактирајте нѐ

Вашето мислење ни е важно!

Можете да ни пишете порака преку нашата контакт страна . Со оглед на големиот број мејлови кои ги добиваме секој ден, се извинуваме ако не успееме да одговориме на сите.


contact@sakamknigi.mk
ivana@sakamknigi.mk

Тука Сме

сакам новости

Пријавете се доколку сакате да добивате новости за попусти и интересни настани!

Follow us on Twitter